Je merkt het pas...
ALS ZE ER NIET ZIJN!

Verbouwing kantine

Help je mee?

De verbouwing van onze kantine is in volle gang. Als je de afgelopen weken op ons sportcomplex aan De Laene bent geweest, heb je kunnen zien dat we al mooie stappen hebben gezet. Het dak is gerenoveerd, het plafond gestript en er is al een nieuwe schuifpui geplaatst. De plannen die er liggen zijn fantastisch, een kleine impressie van hoe het er na de verbouwing uit komt te zien vinden jullie hieronder. Maar voordat we met z'n allen weer kunnen genieten van de schitterend gerenoveerde kantine, moet er eerst nog veel werk verzet worden. En daar kunnen we jullie hulp goed voor gebruiken! 

Verbouwen doen we samen

Het team van de verbouwing en de onderhoudsploeg hebben samen al veel werk verzet. Maar we zijn natuurlijk een vereniging, dus moeten ook slim omgaan met de budgetten. Ons motto: Verbouwen is leuk. Samen verbouwen nog leuker! En daarom willen we een aantal werkzaamheden met onze vrijwilligers uitvoeren. Daarvoor gaan we een klusteam samenstellen, waarmee we een aantal werkzaamheden willen oppakken. Er is een globale planning gemaakt en de werkzaamheden worden zoveel mogelijk opgeknipt, zodat jij je kunt opgeven voor de klussen waar je goed in bent of die je leuk vindt. Enkele werkzaamheden waar we hulp bij kunnen gebruiken zijn:

  • Schilderwerkzaamheden
  • Ophangen Ledverlichting
  • Installatiewerkzaamheden
  • Timmerwerkzaamheden
  • Algemene projectondersteuning, zoals tillen/verhuizen van spullen. 


Planning

Vanaf maandag 3 juni, na de toernooien en evenementen, starten we met de werkzaamheden binnen. En als alles volgens de planning verloopt ronden we de verbouwing voor 1 september af, zodat de kantine dan weer klaar is voor de start van het nieuwe seizoen. Een heerlijk zomerproject dus! 

Dus, ben je handig en vind je het leuk om met een groep mensen mee te helpen aan de verbouwing en daarmee jouw steentje bij te dragen aan ons prachtige sportpark? Geef je dan op via het formulier op deze pagina. Vanuit het team verbouwing wordt contact met je opgenomen om wat zaken verder af te stemmen. Heb je nu al vragen over het project, dan kun je die mailen naar [email protected]

Een kleine impressie

Meld je nu aan als vrijwilliger voor de verbouwing!